Vibratorägg / Vibrerande ägg

Just detta fina set från Hustler, med trosa, vibratorägg och trådlös fjärrkontroll kan vara en rolig leksak för par. Vi har fått berättat om par som suttit på restaurang och middagar med vänner och lekt med detta, med vibratoräggen infört i kvinnans vagina medan mannen hållit i fjärrkontrollen. Detta set kan ge ett härligt långt förspel till de par, som vill egga varandra under längre tid. Trosornas storlekar är Small/Medium och Medium/Large.

 

Vibratorägg

Vibratorägg har blivit alltmer populära då de ger möjlighet att njuta inte bara i hemmets vrå, utan även på festen, på stan, i skogen, på bussen och varhelst du tror att du kan smyga med det. Det är du själv som sätter gränserna - och väljer hur mycket du vågar utmana dig själv när du leker sexlekar med denna fina sexleksak. Kanske att du föredrar att bara använda denna vuxenleksak hemma i lugn och ro - eller också tar du med ditt vibrerande ägg infört i din slida eller anal när du är mitt ute bland folk. Ungefär som då vi kanske väljer att klä oss i sexiga underkläder eller utan trosa utan att någon annan vet det, men det ändå ger oss en utstrålning och karisma som gör att folk dras till oss, utan att de vet varför. Vibratorägg kan fungera likadant.

Det finns flera olika typer av vibratorägg där en absolut dröm är den med fjärrkontroll. Den ger möjlighet till många olika lekar när andra som minst anar det. Köper du en med fjärrkontroll, kan någon du vill leka sexlekar med hålla fjärrkontrollen, medan du har vibratorägget infört vaginalt eller analt. Det är din lekkamrat som bestämmer när du ska få känna vibrationerna. Eller också är det du själv som vill smyga med din njutning även ute i det offentliga. Tänk, att bara kunna sitta där i smyg och sätta på vibrationerna med ett vibrerande ägg infört i vaginan, när du sitter på veckans tråkigaste möte eller konferens! Det är bara du som sätter gränserna - och hur länge batteriet fungerar innan du måste byta det. Beställer du detta, beställ samtidigt extrabatterier i min webbshop, för denna sexleksak kommer säkerligen att bli en av dina favoriter! :-)

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.